Ekipa

 • 1Igor Mlekuž, vodja centra

  300x200

  Bovčan, odrastel na Soči, očka dveh deklic, diplomant fakultete za šport in od leta 2000 zaprisežen kajaku na divjih vodah. V Evropi in Kaliforniji je preveslal nekaj največjih kajakaških izzivov. S prijateljem Andrejem Bijukličem je posnel v kajakaških krogih odmeven in nagrajen kajakaški film The Red Line. 

  Več let je prvih zavesljajev učil podmladek kluba Soške elektrarne, kasneje pa nadaljeval z učenjem začetnikov in tudi tistih, ki želijo svoje kajakaško znanje izpopolniti. Je strokovni sodelavec Kajakaške zveze Slovenije, kjer sodeluje pri usposabljanju kadrov za učitelje kajaka. Prav on bo verjetno tisti, ki bo svoje kajakaško znanje delil z vami, če se boste odločili za našo šolo kajaka. Z malo sreče pa vas bo pozimi učil tudi zavojev na snegu, saj je »po poklicu« tudi učitelj smučanja.

  Preberite si njegovo diplomsko delo Ekstremno kajakaštvo

  VIDEO

 • 2David Štulc Zornik

  300x200

  Multitalent in poliglot z večletnimi izkušnjami v turizmu. Kot vodja Turističnoinformacijskega centra ter dober poznavalec Bovca in doline Soče je več kot pet let skrbel za ažurne turistične informacije in namige za prava doživetja obiskovalcev Doline Soče. 

  Kar pocukajte ga za rokav; vedno ima v rokavu dobro idejo za potepanje, od pohodniških izletov, ogledov znamenitosti do skritih kotičkov, ki jih, kot edinstven fotograf, zelo dobro pozna. 

  Iznajdljiv, prijazen in nadvse ustrežljiv. Vedno v družbi lepih deklet. 

  Pred leti je vzljubil tudi kajakaštvo. Leta 2014 se je pridružil Prijonovi ekipi, kjer skrbi za prodajo v trgovini s kajakaško opremo, rezervacijo sob in šotorišča.


Čezsoča
Čezsoča
Spremljaj nas na