3. Pripust presegel vsa pričakovanja!

 Kakšen dogodek, kolikšen obisk in kakšno vreme! Tako bi lahko s tremi presežniki opisali tretji in najboljši Pripust doslej, ki se ga je znova udeležila rekordna množica ljudi, ki je razvedrila celo nebo.

 Kako tudi ne, ko pa je bil program nabit z dogajanjem, ki je tradicionalni spust po Soči, sejem rabljene opreme in večerno zabavo dvignil vsaj še za nivo više in bil kronan ne samo z eno ampak celo dvema premierama!

 Športniki po duši ali telesu so tako lahko prvič občudovali in preizkušali povsem nov kajak Prijon Curve 3.5 Creek in bili – navdušeni. Še posebej pa dobitnik glavne nagrade srečelova, ki je z njim odveslal… khm … se odpeljal domov. Prav nič manj pa niso bili zadovoljni ostali štirje nagrajenci in ostala druščina, ki so si lahko ogledali kar tri kajakaške filme, med katerimi je bila premierno predstavljena reportaža iz Peruja. V veliko čast in veselje pa je bilo spremljati predstavitev slovenskega humanitarnega projekta Bananakayak, ki bo otrokom v Ugandi omogočil narediti prve prave zavesljaje v pravih kajakih namesto na deblih bananovcev – projekt, ki so ga tudi vsi prisotni nagradili z bučnim aplavzom in gestami solidarnosti.

 Tako povezani v mislih so bili tudi ob zadnjih besedah slovesa pionirju slovenskega in kasneje evropskega kajakaštva Toniju Prijonu starejšemu, ki nas je nedavno zapustil in vse ljubitelje kajakaštva in Soče ponovno združil v minuti tišine. 

 Pri Prijon sport centru bomo na vsak način poskušali poskrbeti, da ti lepi trenutki, neskončna energija in velika zapuščina g. Prijona  nikoli ne bodo pozabljeni. 

 Zato vas vabimo, da se nam čim večkrat pridružite v Čezsoči, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo!


Čezsoča
Čezsoča
Spremljaj nas na