Pripust 2017 ali v tretje gre najboljše!

  •  Če se je kdo med vami spraševal, kako je lahko otvoritev »plovne« sezone na Soči lahko še boljša kot lani, se nam mora 15.4. zagotovo pridružiti v Čezsoči. 

     V središču 3. Pripusta pri Prijon sport centru v Čezsoči bo namreč kar vrelo od dogajanja: nakupi ali prodaja na bolšjaku kajakaške opreme so vedno zadetek v polno. Seveda pa lahko izberete tudi kaj iz bogate ponudbe v trgovini, kjer bodo letos med številnimi priznanimi znamkami prvič zastopana tehnična oblačila Arc'teryx. Svojo premiero pa bo doživel tudi film o enkratni kajakaški odpravi v Peru, ki se mu bodo pridružile reportaže iz Costa Rice, Guatemale in Čila. Spomnili pa se bomo tudi lani preminulega Tonija Prijona starejšega – pionirja, ki je za slovensko kajakaštvo in Posočje najverjetneje naredil več kot kdor koli.

     V nadaljevanju pa bo bogat in dinamičen program popestrila tudi živa glasba v divjih ritmih rokabilija – kot idealen zaključek tradicionalnega Pripusta po Soči, ki bo začinjen s testiranjem popolnoma svežega in vrhunskega kajaka Prijon Curve 3.5 Creek. In če si ga boste zares zelo želeli bo lahko vaš kot glavna nagrada na večernem srečelovu!

    Kako močno se nam torej želite pridružiti?


Čezsoča
Čezsoča
Spremljaj nas na