ŠOLA KAJAKA PRIJON SPORT CENTER

V naši šoli kajaka bomo veseli vsakogar!

 • Prijon sport center šola kajaka

  Pridružite se nam lahko popolni začetniki, ki vas bomo seznanili z opremo, osnovnimi tehnikami veslanja in seveda reko. V šoli kajaka Prijon sport center pa ste dobrodošli tudi tisti, ki bi svoje znanje radi nadgradili in izpopolnili - za vas smo pripravili različne tečaje.
  A ne glede na to, kako izkušen kajakaš ste, vas bomo naučili uživati v čarih reke, jo spoštovati in prepoznati njene pasti, s čimer bomo pripomogli k varnejšemu veslanju.

 

Na voljo imamo naslednje tečaje

1/5 Začetni tečaji – tečaji za vso družino

 • V naše začetne tečaje se lahko vključite prav vsi, tudi tisti, ki še nikdar niste sedeli v kajaku. Priskrbimo vam vso potrebno opremo (tudi otroško) in posredujemo osnovno znanje, ki je potrebno, da ukrotite valove reke Soče.
   


2/5Nadaljevalni tečaji - izpopolnite svoje znanje

 • Namenjeni so vsem tistim, ki ste se osnov že naučili, vendar bi svoje znanje radi nadgradili in postali boljši kajakaši. V šoli kajaka Prijon sport center bo s pomočjo izurjenega inštruktorja vsak vaš nadaljnji zavesljaj učinkovitejši in samozavestnejši. Naučili se boste kako se pravilno odločati in ravnati v različnih okoliščinah. Na ta način boste v kajaku bolj sproščeni in suvereni - užitek pa bo zagotovo še večji.
   


3/5Eskimo tečaj – učenje eskimskega obrata

 • Znanje eskimskega obrata je ključnega pomena za varno veslanje. Z njegovo pomočjo boste pri veslanju bolj sproščeni in uživali brez nepotrebnega plavanja v mrzli reki in praznjenja vode iz čolna na rečnem bregu. Tečaj je primeren tako za začetnike kot za poznavalce, ki še niso uspeli osvojiti »eskimotiranja«.
   


4/5Pro tečaji – za najbolj izkušene in drzne

 • Namenjeni so vsem, ki bi se radi naučili veslati na rekah višjih težavnostih stopenj. V šoli kajaka Prijon sport center vam zagotovimo visoko usposobljenega inštruktorja kajaka, ob katerem boste lahko mirni tudi v najtežjih okoliščinah. Razložil vam bo ključne stvari pri opazovanju in veslanju težkih brzic. Naučili se boste kako se odločati in odzivati v danih okoliščinah ter na kaj je potrebno biti pozoren za čim večje in varne užitke. Poseben poudarek je namenjen tudi tehnikam kajakaškega reševanja.
   


5/5Freestyle tečaj – igra z reko

 • Namenjen je vsem, ki bi radi spoznali ali izpilili tehniko prostega sloga in se naučili novih rodeo likov in trikov.
   


 

Vpiši se v kajak šolo

Za vpis v kajak šolo izpolni spodnji obrazec:

Ime: 

Priimek: 

E-pošta:

Telefon: 

Naslov: 

Država: 

Potrebujemo informacije o vaši starosti in velikosti vašega pri načrtovanju materiala in za sestavo tečaja:

Starost: 

Višina (v cm): 

Vnesi podatke o tečaju:

Tečaj: 

Začetek tečaja: 

Število oseb: 

V kolikor je več oseb, tu vnesite ime, starost, višino in želeno vrsto tečaja vsake osebe: 

Možnost namestitve:

Dan prihoda:

Prenočitev: 

šotorišče
soba (v Prijon sport centru)
apartma
poskrbimo sami

Dan odhoda:

Opombe:

Čezsoča
Čezsoča
Spremljaj nas na