Prijon Sport Center z novo podobo in spletno stranjo!

V veliko veselje nam je, da vas lahko končno pozdravimo na naši novi, popolnoma prenovljeni spletni strani! Tisti, ki nas že poznate, dobro vesete, da se trudimo iz sezone v sezono za vse obiskovalce pripraviti nekaj novega, letošnji (koronsko podaljšani) premor pa smo med drugim izkorisitli tudi za prenovo tako naše celostne grafične podobe, kakor tudi osrednjega spletnega mesta.

Naša nova podoba sledi našemu poslanstvu in identiteti – je sproščena, povezana z naravo in osvežujoča. Priznamo, ne tako osvežujoča kot je reka Soča, pa vendar z uporabo njene tradicionalne smaragdne barve zasledujemo prav to. S to prenovo nadaljujemo naš razvoj, v katerem smo vedno bili ne le v koraku s časom, temveč pogosto tudi pred njim.

Spletna stran sedaj na enem mestu ponuja ključne vsebine, za katere verjamem, da vam bodo prišle prav. Poleg celostne in pregledne predstavitve delovanja našega Prijon Sport Centra, lahko sedaj neposredno preko spletne strani oddajate povpraševanja tako za nastanitve, opremo kot seveda še posebej za tečaje naše kajak šole. Želeli smo si, da boste lahko ob obisku naše spletne strani v čimkrajšem času izvedeli kar največ oziroma vse, kar vam ponujamo. Osrednje mesto tako v naših aktivnostih kot seveda tudi na naši spletni strani pripada Šoli kajaka Prijon Sport Centra. Pripravili smo preglednejšo predstavitev naših tečajev ter vsebin, ki se jih boste na posameznem tečaju priučili.

Posebno mesto smo na naši spletni strani namenili tudi naši reki Soči, predvsem uporabnim aktualnim informacijam o stanju na reki. Povezali smo se z Agencijo RS za okolje in z njene strani za vas povzeli trenutno stanje na reki Soči, tako da se boste lahko brezskrbno podali na njene brezice.

Čeprav smo tako obsežno ‘prenovljeni’, pa naj vas prav nič ne skrbi: vzdušje v Prijon Sport Centru ostaja vrhunsko, naša ekipa pa kot dobro vino žlahtni z vsakim letom in vsakim novim zadovoljnim gostom! Upamo, da se v kratkem spoznamo oziroma ponovno vidimo v živo!