Šola
kajaka

ŠOLA KAJAKA

OBVLADAJ REČNE BRZICE

Veslanje po rečnih brzicah je edinstvena izkušnja, za kar je potrebno veliko znanja in treninga. V Prijon Sport Centru vam ponujamo različne tečaje, ki so primerni prav za vse, ne glede na predhodne izkušnje. Naša šola kajaka je znana predvsem po izredno profesionalnih, specializiranih vodnikih.

 

Popolni začetniki se boste najprej spoznali s kajakaško opremo ter se naučili osnovnih veslaških tehnik na reki Soči. Tisti z nekaj več izkušnjami boste lahko svoje znanje izpopolnjevali na nadaljevalnih tečajih, prav vsi pa boste lahko uživali v čudesih naše reke, se jo naučili spoštovati ter prepoznati njene pasti, da boste lahko v njej res varno in odgovorno uživali!

TEČAJI

ZAČETNI

TEČAJ ZA VSO DRUŽINO

NADALJEVALNI

IZPOPOLNI SVOJE ZNANJE

ESKIMO

UČENJE ESKIMSKEGA OBRATA

PRO

ZA NAJBOLJ IZKUŠENE IN DRZNE

FREESTYLE

IGRA Z REKO SOČO

PO BESEDAH GOSTOV

“Zelo mi je všeč predvsem profesionalnost osebja in sproščena atmosfera. Igor je bil izjemno ustrežljiv in nam z veseljem priskočil na pomoč. Vaš vodnik David je bil do mojega osemletnega sina zelo prijazen, a hkrati strog, kar je tudi prav. Imeli smo se odlično in se na reki Soči počutili povsem varno!”

“Tudi vsa oprema je skoraj popolnoma nova in dobro vzdrževana!”

Lady M.

BELGIJA

NAJEMI ALI KUPI OPREMO

ZA VAS IMAMO VSE!

Pri nas lahko najamete ali kupite vso opremo, ki jo boste potrebovali za popolno doživetje in raziskovanje doline in reke Soče!

V ponudbi imamo možnost izposoje popolne kajakaške opreme, kot tudi kolesa. Naše osebje vam bo z veseljem posredovalo vse potrebne informacije o reki Soči, njenih lastnostnih ter seznanilo kakšno znanje in izkušnje so potrebne na določenih odsekih.