TRGOVINA PRIJON SPORT CENTER

Trgovina

V naši odlično založeni trgovini Prijon Sport Center boste našli prav vse, kar potrebujete za veslanje s kajakom na divjih ali mirnih vodah. V ponudbi imamo izdelke vodilnih proizvajalcev kajakov in kajakaške opreme, vključno z najširšim naborom kajakov podjetja Prijon. Pri nas najdete kajake, vesla, čelade, neopren, reševalne jopiče, krovnice, kakor tudi različno športno obutev in druga oblačila.

V naši trgovini najdete izdelke svetovno znanih blagovnih znamk kot so Sweet ProtectionSalomonVolcomPrijonJackson KayakDCSandilineNRShfAstralPeli in druge. 

Prijon Sport Center Shop
Prijon Sport Center Shop
Prijon Sport Center Shop
Prijon Sport Center Shop

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?

Za dodatna vprašanja o razpoložljivosti ali lastnostih izdelkov iz naše trgovine nas kontaktirajte preko izpolnjenega obrazca.

PODARITE NAŠ DARILNI BON

Podarite svojim najbližjim darilni bon in jih razveselite z najboljšo kajakaško izkušnjo! Oddajte povpraševanje in posredovali vam bomo podatke za plačilo.

Prijon sport center bon
*Darilni bon je veljaven 12 mesecev od dneva nakupa. Menjava za gotovino ni mogoča. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati.