ostanite
z nami

sobe za vas

udobne in čiste sobe

V prvem nadstropju Prijon Sport Centra imamo udobne, čiste in prenovljene nastanitve, kjer se po napornem dnevu lahko spočijete. Izbirate lahko med dvema studio apartmajema za 4 osebe, z lastno kuhinjo in kopalnico ter 2-posteljno sobo z lastno kopalnico in skupno kuhinjo. Novost pa je nova terasa z razgledom na smaragdno reko Sočo, Kanin, Rombon, Svinjak in ostale gore nad Bovcem v dolini Soče.

Posteljnina je vključena.

Ena brisača na osebo je vključena.

po besedah gostov

“Prijon Sport Center je popoln kraj za kajakaše. Lastnik Igor in njegova ekipa so super in izjemno vešči kajakaši, ki pa so poleg tega tudi zelo prijazni in zabavni. Trgovina je bogato založena, šotorišče pa se nahaja manj kot minuto od reke Soče!”

Marin M.

SLOVENIJA

TABORJENJE Ob REKI SOČI

POSTAVI ŠOTOR IN UŽIVAJ!

Tik za glavnim poslopjem Prijon Sport Centra se nahaja naše šotorišče, kjer si lahko postavite šotor ter se sprostite v družbi narave in drugih oddiha željnih raziskovalcev. V šotorišču so na voljo popolnoma opremljene sanitarije, za popoln oddih pa nudimo tudi prostor za druženje, kjer se lahko družite s prijatelji ob igranju iger, kuhanju ali preprosto ob čakanju na lepše vreme.

Žal avtodomi in prikolice pri nas niso dovoljeni.

Ponujamo tudi najem šotorov (za 2 in za 4 osebe).

Elektrika v šotorišču ni na voljo.

CENIK

PLAČILNI POGOJI

Potrditev rezervacije se smatra, ko gost po predhodni ponudbi izplača predplačilo, to je 30% celotnega zneska, in sicer na bančni račun podjetja Prijon Sport Center

POGOJI ODPOVEDI IN VRAČLA PREDPLAČILA

Če gost želi odpovedati rezervirano storitev, jo je potrebno opraviti v pisni obliki preko elektronske pošte. Datum, ko Prijon Sport Center prejme pisno odpoved rezervacije, je osnova za obračun stroškov odpovedi, kot sledi:

    • Za odpoved do 14 dni pred prihodom, se gostu v celoti vrne predplačilo.

    • Za odpoved v majn kot 14 dni do prvega dne predvidenega prihoda na počitnice, se gostu predpalčilo ne vrne.